BLOG SOSYAL MEDYA

PEYNİRLİ TEREYAĞ

Malzemeler:
250 gram Çay Çiftlik Tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
100 gram rendelenmiş Çay Çiftlik Kaşar peynir(damak tadınıza göre tulum, sepet, otlu peynir ya da çeçil peyniri)
 
Püf Noktası: Tereyağını kısık ateşte eritin ve üzerine çıkan süt köpüklerini aldıktan sonra peynir ile karıştırın.
 
Yapılışı: Kırmızı toz biber ve rendelenmiş peyniri karıştırarak, oda sıcaklığında eriyen tereyağı ile harmanlayın. Alüminyum folyoyu parlak kısmı dışa gelecek şekilde açın. Hazırladığınız tereyağı karışımını orta kısmına alın. Rulo şeklinde sararak, derin dondurucuda muhafaza edin. Makarna soslarında, kanepelerde ve tuzlu hamur işlerinde arzu ettiğiniz miktarda kullanın.

864 kez görüntülendi.
Yorum yaz
geri

ÜRÜNLER


Kaliteli ve lezzetli Çay Çiftlik ürünleri, titiz kontrollerden geçer. Geleneksel damak zevkimize uygun olarak el ve hava değmeden en hijyenik koşullarda üretilir.
Kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında bilgilendirme ve açık rıza formu'na göz atmak için tıklayın.

×